Luceafărul Oradea continuă parcursul în Cupa României după succesul de miercuri în faţa echipei Mureşul Deva, într-un joc contând pentru faza a treia a întrecerii. Partida a avut loc pe Stadionul din Borş şi a debutat cu momente de tatonare, dar şi tensionate, pentru că, în minutul 30 Ovidiu Ghilea a trimis mingea în bara transversală, balonul a căzut dincolo de linia porţii, dar golul nu a fost validat de arbitru. La câteva minute după acea fază controversată, Mureşul a deschis scorul prin Sătmar. Înainte de pauză orădenii au egalat în urma unui penalti transformat de Tăut.

Cum în repriza secundă nu s-a mai înscris, s-a intrat în prelungiri, unde Mureşul părea să fi dat lovitura după golul reuşit pe un contraatac de Dârvaru, în minutul 98. Însă efortul orădenilor a fost recompensat în prelungirile prelungirilor, când, la o lovitură de colţ, Micaş a trimis balonul în plasă.

Scorul final: 2-2 astfel că, pentru calificare s-a recurs la executarea loviturilor de departajare de la 11 metri, unde Luceafărul s-a impus cu 5-4.

Au marcat: Ember, Ardelean, Cura, Paina, Magda respectiv Furdean, Sătmar, Moca, Golguţ. Au fost trei ratări: Bogdan (Luceafărul) şi tandemul Szemely, Dogman de la Mureşul.

Joi, de la ora 17:30, pe stadionul din Borş are loc meciul dintre Luceafărul 2 Oradea şi Sănătatea Cluj, contând pentru faza a treia a Cupei României.