CF Luceafărul începe returul de campionat vineri, de la ora 15, împotriva echipei arădene Gloria. În perioada din inter-sezon, în această iarnă, lidera clasamentului Seriei a V-a din Liga a III-a, a disputat 4 jocuri amicale, încheiate cu o victorie, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri. După jocurile cu CS Mioveni şi Arieşul Turda, echipe de liga a II-a, Luceafărul a mai întâlnit colega de serie ACS Recaş, în compania căreia a remizat cu scorul de 2-2.

În ultimul joc amical disputat însă, fotbaliştii orădeni au întâlnit formaţia de ligă secundă din Ungaria, Bekescsaba, pe care au reuşit să o învingă cu scorul de 3-1, prin golurile înscrise de Cura, Codoban şi Roşu.

În această iarnă conducerea clubului Luceafărul a legitimat 6 jucători. Este vorba de Miron, Schwarchopff, Munteanu, Iannciuk, Andor şi Neaga.

La final de pregătiri, tehnicianul Dacian Nastai ne-a declarat: "Sunt mulţumit de randamentul băieţilor, îmi pare rău totuşi că din cauza zăpezii nu am mai putut disputa returul, din deplasare, cu Bekescsaba. Obiectivul nostru este promovarea. Deocamdată avem 5 puncte avans, nu ne interesează dacă FC Hunedoara are sau nu drept de promovare, noi dorim să câştigăm seria doar pe teren şi să accedem în eşalonul secund al fotbalului românesc".