După victoria de pe terenul ultimei clasate, Luceafărul Oradea, liderul detaşat al seriei, se reîntoarce pe teren propriu şi marţi, cu începere de la ora 18, primeşte replica formaţiei de pe locul III al clasamentului, Autocatania Caransebeş.

Programată la Borş, partida dintre cele două combatante poate fi decisivă pentru stabilirea promovantei încă din această etapă. O victorie a trupei antrenorului Florin Fărcaş a tranşa în totalitate accesul în liga superioară pentru tânăra şi ambiţioasa grupare orădeană.

La celălalt pol al clasamentului, CF Bihorul Beiuş luptă pentru evitarea retrogradării şi evoluează de această dată tot în faţa propriilor suporteri, dar în compania unui adversar incomod, echipa a doua a clubului FC Timişoara.

Cu toate că bănăţenii ocupă poziţia a VI-a a ierarhiei la zi, beiuşenii nu concep altceva în acest joc, decât victoria, care i-ar consolida penultima poziţie, oferindu-i, în acelaşi timp şansa ca în viitoarele etape să depăşească în clasament şi echipa Termo Turnu Severin.

Dintre celelalte dispute ale rundei intermediare, de marţi, se mai remarcă duelurile de la Recaş şi Arad, unde se anunţă jocuri echilibrate, prin prisma poziţiei în clasament, ocupate de echipele implicate în aceste confruntări.


Programul rundei intermediare din Seria a V-a a Ligii a III-a:

luceafar.jpg


Clasament

clasament_7.jpg