După înfrângerea de la Timişoara, echipa orădeană de fotbal Luceafărul pregăteşte acum jocul de vineri, de pe teren propriu, cu Naţional Sebiş, din cadrul etapei a XXIII-a din Seria a V-a a Ligii a III-a.

Elevii antrenorului Florin Fărcaş nu mai doresc să facă paşi greşiţi în campionat şi să întâmpine, pe final de sezon, probleme cu promovarea. Tocmai în acest scop, tehnicianul orădean acordă o atenţie sporită jocului din vinerea mare, adversarul, Naţional Sebiş, anunţându-se o echipă incomodă şi prin prisma poziţiei din clasament, unde ocupă locul VII.

Meciul Luceafărul Oradea - Naţional Sebiş este programat la Borş, cu începere de la ora 17, şi, în cazul unui succes al orădenilor, îi poate distanţa pe aceştia la 11 puncte în clasament, faţă de ocupanta poziţiei secunde, Autocatnia Caransebeş.

Şi cealaltă formaţie din judeţul Bihor din Seria a V-a a Ligii a III-a, CF Bihorul Beiuş, va evolua în faţa propriilor suporteri vineri, de la ora 17, în cadrul etapei a XXIII-a. Adversara beiuşenilor în acest joc va fi Unirea Sânnicolu Mare, o echipă situată pe locul 8 înintea acestei etape.

În scopul de a scăpa cât mai curând de ultima poziţie din clasament, CF Bihorul Beiuş nu poate spera decât la o victorie în acest meci. După înfrângerea de la Arad, din cadrul etapei precedente, un succes s-ar impune de această dată şi-n dreptul beiuşenilor...

Dintre celelte jocuri ale etapei din săptămâna mare a ligii a III-a, se mai remarcă disputa de la Hunedoara, dintre echipa locală, FC, şi CFR Simeria, două fruntaşe ale ierarhiei la zi. Autocatania Caransebeş, în schimb, are liber în această rundă.


Liga a III-a, Seria a V-a:

Etapa 23, 22 aprilie

Bihorul Beiuş - Unirea Sannicolau Mare, ora 17
ACS Recaş - Milenium Giarmata, ora 17
CSM Şcolar Reşiţa - Timişoara II, ora 17 
Luceafărul Oradea - Naţional Sebiş, ora 17 
FC Hunedoara - CFR Simeria, ora 17
Termo Tr. Severin - Gloria CTP Arad 0-3 (la masa verde)


Clasament:

clasament luceafaru.jpg