În această săptămână este programată o nouă etapă intermediară în cadrul campionatului Ligii a II-a la fotbal. Este vorba despre runda cu numărul 27, care va avea loc miercuri de la ora 18.

În Seria a II-a, Luceafărul Felix va evolua pe teren propriu, la Sânmartin, în timp ce FC Bihor a făcut deplasarea la Râmnicu Vâlcea, pentru confruntarea cu echipa locală CSM.

După prima înfrângere în retur, suferită sâmbătă la Turnu Severin, Luceafărul se întoarce acasă pentru un alt joc dificil. De această dată, elevii antrenorului Leo Grozavu îi vor avea ca adversari pe arădenii de la UTA, şi ei răniţi în orgoliu, după ce vineri au pierdut surprinzător, pe teren propriu, în faţa băimărenilor de la FC Maramureş.

"Ne aşteaptă un meci dificil, peste care sper să trecem cu bine. Băieţii sunt refăcuţi după deplasarea de la Severin. Am discutat cu ei, au fost dezamăgiţi după înfrângere, dar mai devreme sau mai târziu aceasta tot venea. Ei au trecut acum peste acest eşec şi se concentrează la jocul de miercuri", a declarat antrenorul Leo Grozavu, care a spus că respectă UTA, pentru tradiţie şi valoarea pe care o are, dar "pentru noi important este orice meci şi noi nu putem merge decât la victorie".

În actualul sezon Luceafărul a fost "naşul" UT-ei, învingând echipa arădeană şi în turul de campionat, pe terenul acesteia, dar şi în cupă. De aceea, jucătorii "Bătrânei Doamne" vor veni în Bihor şi cu gând de răzbunare.

"După această etapă vom vedea dacă mai avem şanse la locul III, în funcţie de ce facem noi cu UTA, dar şi de rezultatul de la Târgovişte, unde va juca Gaz Metan Severin", a mai declarat antrenorul echipei Luceafărul.

Înaintea disputei cu arădenii, echipa bihoreană se confruntă, pe lângă mai vechile accidentări ale lui Miculescu, Ov. Ghilea şi Grozoni, şi cu suspendarea lui George Bogdan.

Cealaltă echipă din judeţ, FC Bihor, după ce a stat sâmbătă, câştigând la "masa verde" cu 3-0, a făcut deplasarea marţi la Râmnicu Vâlcea, pentru confruntarea de miercuri, de la aceeaşi oră, 18, cu echipa locală CSM.

"Sper ca în urma unei evoluţii bune să obţinem un rezultat pozitiv", a declarat tehnicianul Gheorghe Ghiţ înaintea deplasării, care nu se confruntă cu probleme de efectiv.

În clasament, înaintea etapei, FC Bihor ocupă locul VIII, cu 39 de puncte, în timp ce vâlcenii, care runda precedentă au remizat pe teren propriu cu liderul Gloria Bistriţa, se situează pe poziţia a XI-a, cu 30 de puncte.

În această etapă, la Piteşti se mai anunţă un joc disputat, pe lângă cele de la Sânmartin, Rm. Vâlcea şi Târgovişte. FC Argeş va primi replica bănăţenilor de la Poli.


Runda intermediară de miercuri din seria vestică a Ligii a II-a

rezultat_1.jpg


Clasament

clasament_28.jpg