Echipele bihorene de fotbal de ligă secundă, Luceafărul şi FC Bihor, vor disputa în acest sfârşit de săptămână noi jocuri amicale. Astfel, dacă Luceafărul Felix va primi pe teren propriu replică "Bătrânei Doamne a fotbalului românesc", echipa arădeană UTA, FC Bihor va face deplasarea la Baia Mare, pentru confruntarea cu FC Maramureş. Ambele confruntări sunt programate de la ora 11.

Pentru Luceafărul, primul amical cu antrenorul Călin Moldovan pe banca tehnică, după revenirea din această vară, se va desfăşura pe Stadionul Comunal din Borş, cu începere de la ora 11.

De precizat faptul că în anul 2011, cu Moldovan pe banca tehnică, Luceafărul a învins UTA de trei ori: 1-0 în meci amical, 4-2 în Cupa României şi 3-2 în campionat.

Pe de altă parte, Luceafărul II îşi va disputa meciurile considerate pe teren propriu la Mădăras. Primul se va juca duminică, de la ora 15, în compania echipei Crişul Sântandrei, în prima etapă din Liga 4.

În ceea ce priveşte FC Bihor, aceasta după ce a revenit din stagiul din Italia, s-a antrenat în această săptămână pe plan local, la stadionul Municipal "Iuliu Bodola". Elevii lui Gheorghe Ghiţ vor disputa sâmbătă, de la ora 11, la Baia Mare, penultimul joc amical al acestei veri, în compania localnicilor de la FC Maramureş.

Iniţial jocul cu băimărenii era preconizat la Zlatna, oraşul unde FC Maramureş îşi va disputa jocurile considerate pe teren propriu în noua ediţie de campionat, dar ulterior conducerea clubului a revenit asupra deciziei şi a hotărât să dispute acest joc pe Stadionul "Viorel Mateianu".

Într-o altă ordine de idei, conducerea FC Bihor va organiza săptămâna viitoare şi o prezentare a noilor achiziţii şi a echipamentului de joc pentru noua ediţie de campionat.