Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea şi-au continuat sâmbătă seria jocurilor amicale din această iarnă. Elevii antrenorului Cristian Dulca au primit, pe teren propriu, replica echipei bănăţene ACS Dumbrăviţa, formaţie situată pe locul secund în Liga a IV-a Timiş şi care are în componenţă mai mulţi jucători experimentaţi, care în trecut au evoluat în eşalonul secund.

Meciul, care s-a desfăşurat pe terenul II al Bazei Sportive Luceafărul de la Sânmartin, s-a încheiat cu victoria bihorenilor cu scorul de 2-1, care au înscris câte un gol pe repriză.

Prima reuşită a "luceferilor" a aparţinut unui nou-venit. Este vorba de Vasile Pop, cel care a ajuns la Luceafărul după ce a evoluat la Olimpia Satu Mare, echipă care însă s-a retras în această iarnă din campionat. Apoi, golul victoriei l-a reuşit în partea secundă Claudiu Codoban.

Tehnicianul Cristian Dulca a trimis de la început pe teren echipa: Goia – Balea, A. Mutu, Cr. Oros, R. Trif – V. Pop, Feher, D. Băban, Antohi – Al. Dulca şi V. Rusu. În repriza a doua a început însă cu: Gudea – Torişte, A. Mutu, Cr. Oros, I. Ban – Bruno Rocha, Ţegle, Cuc, C. Roşu – Cl. Codoban şi Chiorean.

Pe parcurs au mai fost introduşi şi Niţă şi D. Lukacs.

De menţionat că fundaşii centrali Andrei Tînc şi Daniel Ciobanu nu au fost folosiţi, fiind menajaţi.

Tânărul jucător Denis Băban, care are 20 de ani şi evoluează pe postul de mijlocaş, nu este altcineva decât fiul fostului atacant bănăţean Marcel Băban, care a evoluat la Poli, dar şi la Rapid.