Formaţia bihoreană de ligă a II-a Luceafărul Felix a mai disputat sâmbătă un joc amical. La Salonta, pe terenul sintetic al bazei Liberty, elevii antrenorului Florin Fărcaş au trecut cu 2-1 de echipa Olimpia Satu Mare, formaţie clasată pe locul III în Seria a V-a din Liga a III-a.

La pauză scorul a fost egal, 0-0, iar golurile au fost marcate de Gheorghe Popescu, în minutul 76, şi Sergiu Pop, în minutul 81, ambii din pasa lui Ianc, respectiv Kinczel, în minutul 55, care a deschis, de fapt, scorul.

Jocul a fost destul de echilibrat în cea mai mare parte a sa, Luceafărul reuşind să domine însă ultimele 20 de minute când a şi marcat de două ori, iar atacantul transferat în această iarnă Sergiu Pop a mai irosit două bune situaţii în minutele 74 şi 79.

Pentru Luceafărul, antrenorul Florin Fărcaş a trimis în teren echipa: Sălăjan (60 D. Paul) - D. Muntean, Letan, Mintaş, A. Achim - Ov. Ghilea (46 Iovan) - Fl. Neaga (70 Cornea), Haş (46 Ianc), Bundea (56 Sg. Pop), C. Roşu (62 Pantea) - Gh. Popescu.

De partea cealaltă, Olimpia Satu Mare a avut următoarea alcătuire: B. Miron - Moş, Sabău, Silaghi, Glodean, Molnar, Micaş, Botoş, Roatiş, P. Dragoş, Kinczel. Au mai intrat M. Mureşan, Marinaş, Hanus, Curtean, Cadar, Domuţa şi Roghină. Antrenor: Tiberiu Csik

Meciul a fost arbitrat de Florin Marcu - Marc Bulzan şi Radu Pantea, toţi din Oradea.