După ce şi-a încheiat cantonamentul de la Băile Felix, echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea a început miercuri seria jocurilor amicale din această iarnă.

Astfel, elevii antrenorului Cristian Lupuţ au întâlnit, la Salonta, echipa Crişul Chişineu Criş, formaţie care ocupă locul 1 în Liga a IV-a Arad.

Aşa cum era de aşteptat, Luceafărul s-a impus clar, cu scorul de 4-1, după ce la pauză conducea cu 1-0. Antrenorul Cristian Lupuţ şi-a împărţit lotul în două şi a trimis în teren câte o echipă în fiecare repriză, preferând să înceapă cu jucătorii mai tineri.

În partea a doua au intrat mai mulţi jucători experimentaţi, iar lucrul acesta s-a văzut, bihorenii desprinzându-se faţă de adversar.

Golurile echipei Luceafărul au fost marcate de: Ţegle, în minutul 10, care a transformat un penalty, Arnăutu, în minutul 55 şi C. Roşu, în minutele 85 şi 87. Pentru oaspeţi a marcat tot un bihorean însă, Modan (fost jucător al Lucefărului), care a înscris în minutul 69.

De menţionat că jucătorii orădeni au mai beneficiat de un penalty, în repriza a II-a, obţinut de Predescu în minutul 73, dar ratat de Arnăutu.

În prima repriză, antrenorul Cristian Lupuţ a trimis în teren echipa: Goia – Drăgan, Hlinca, Cordoş, Ursu – Bedea, Ţegle – Balla, Miholca, D. Costea – Chiş Toie. În repriza a II-a au evoluat pentru Luceafărul însă: Began – Balea, Bactăr, Feher, I. Ban – C. Roşu, I. Cuc, Codoban, Predescu – Arnăutu şi M. Matei.

Cel de-a doilea joc de verificare din această iarnă pentru singura reprezentantă a judeţului Bihor în Liga a II-a, Luceafărul Oradea va avea loc sâmbătă, tot la Salonta, când, de la ora 12, se va duela cu Ripensia Timişoara.