Echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Felix a obţinut un rezultat de egalitate în jocul de vineri, din cadrul rundei a XI-a a campionatului Ligii a II-a.

Formaţia antrenată de Călin Moldovan a încheiat aşa cum a început, cu scorul de 0-0, jocul de la Slatina, cu FC Olt, şi rămâne neînvinsă după ultimele trei etape.

Deşi jocul nu a fost unul tocmai bun, pentru bihoreni este un rezultat merituos, realizat în condiţiile în care din lot au lipsit mai mulţi oameni de bază cum ar fi Bundea, Pocian, C. Roşu sau Mihuţ.

Acest rezultat demonstrează că tinerii care au fost utilizaţi şi-au făcut datoria. Cu acest prilej a debutat şi Ionuţ Pantea, în vârstă de 18 ani, junior format la LPS Bihorul, iar în premieră pe foaia de joc a fost prezent şi George Cornea, de 17 ani, şi el provenit tot de la LPS.

După o partidă echilibrată, scorul a fost pe măsură, 0-0, însă cea mai mare ocazie de gol a aparţinut Luceafărului. În minutul 72, Blănaru a pătruns în dribling în careu şi a şutat pe colţul scurt, dar mingea a întâlnit bara şi apoi a trecut prin spatele portarului Boldea.


FC Olt Slatina - Luceafărul Felix 0-0

FC Olt: Bordea - V. Dima, Cosic, Săndulescu, Giurcă - Vigariu (23 Pribac), Vâlcică, Quist, Bancu - Anghelina (82 Ad. David), Sălăjan (66 Ene). Antrenor: Corneliu Papură

Luceafărul: B. Miron - D. Muntean, Letan, Mintaş, A. Achim - Ov. Ghilea (67 Lupuţ) - Ianc, Haş, Svarczkopf, N. Roşu (58 Blănaru) - Gh. Popescu (86 Pantea). Antrenor: Călin Moldovan

Arbitri: Dragoş Istrate (Bucureşti) - Călin Cimponeriu (Lugoj), Bogdan Gheorghioiu (Timişoara)