Formaţia Luceafărul Felix şi-a continuat sâmbătă seria jocurilor amicale din această iarnă cu o nouă partidă disputată pe terenul sintetic de la baza sportivă Tineretului. Echipa a întâlnit formaţia FC Zalău, componenta Seriei a VI-a din Liga a III-a, pe care a reuşit să o învingă clar, cu scorul de 8-1. La pauză, 4-1.

Cu toate că a folosit mai mult jucătorii tineri şi pe cei veniţi în probe, echipa antrenorului Leo Grozavu nu a avut probleme cu partenera de întrecere, surclasându-şi adversarul. Golurile formaţiei bihorene au fost înscrise de Blănaru 3, Neaga 2 şi Kooniyea, Codoban şi Pocean, câte unul.

De la început tehnicianul formaţiei Luceafărul a trimis în teren formula: Goia - Şerban, Pocean, La Vere, Tegzeş - Mureşan, Codoban, D. Muntean, Floruţ - Blănaru, Dumiter. În partea a doua au mai intrat: Miron - Achim, Kooniyea, G. Bogdan, Neaga şi Molnar.

După cel de-al doilea meci din pregătirile din această iarnă ale formaţiei Luceafărul, antrenorul Leo Grozavu s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi, cu toate că nu a apelat încă la jucătorii consacraţi. "Ne aflăm la început de pregătiri, dar sunt mulţumit de randamentul jucătorilor din această perioadă, precum şi de evoluţia lor din partidele de verificare", a declarat tehnicianul.

În următoarea confruntare, formaţia bihoreană va întâlni pe 29 ianuarie, echipa ACS Recaş, tot din liga a III-a.