Liderul seriei a V-a din liga a III-a, Luceafărul Oradea, promovat matematic în liga secundă, va disputa în acest weekend ultimul joc din actuala ediţie de campionat. Elevii antrenorului Florin Fărcaş vor evolua sâmbătă la Hunedoara, cu echipa locală, FC, formaţie care în tur i-a fost principala contracandidată la promovare.

Meciul dintre cele două combatante va conta mai mult pentru palmares acum, având în vedere faptul că jucătorii orădeni şi-au asigurat deja promovarea, iar FC Hunedoara "este scăpată de griji", prin faptul că nu mai poate promova.

Deşi, în mod normal, runda cu numărul 28 din Liga a III-a ar fi trebuit să se dispute vineri, de la ora 18, acest joc, cum de altfel s-a întâmplat şi cu altele, a fost devansat cu o zi şi va avea loc sâmbătă, de la aceaşi oră, 18.

Tot sâmbătă, şi tot de la ora 18, va evolua şi cealaltă grupare bihoreană din competiţie, CF Bihorul Beiuş, la Caransebeş, cu Autocatania, o echipă situată pe poziţia a V-a a ierarhiei, cu 38 de puncte.

Spre deosebire de jocul de la Hunedoara, unde nu mai există miză, aici, la Caransebeş, bihorenii au de luptat pentru evitarea retrogradării. Cu toate că au făcut un pas important prin victoria din runda precedentă, pentru a scăpa de emoţii, beiuşenii ar trebui să obţină un rezultat bun şi pe terenul Autocataniei, o echipă extrem de incomodă însă.

Antepenultima etapă din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal îşi va disputa, aşadar, doar trei jocuri vineri, de la ora 18, celelalte trei fiind programate o zi mai târziu.


Seria a V-a, Liga a III-a de Fotbal

program liga 3_1.jpg


Clasament

clasament liga 3 - 20 mai.jpg