După înfrângerea de la Baia Mare, echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Felix îşi continuă parcursul în campionat sâmbătă, tot în deplasare, când, de la ora 13, la Bistriţa, va servi replica unei echipe care ştie deja faptul că din toamnă va evolua în liga I, Gloria.

Înaintea disputei, antrenorul Leo Grozavu s-a plâns de problemele în defensivă pe care le are, prin accidentarea mai multor jucători. "Va trebui să facem improvizaţii, probabil o să reprofilez câţiva mijlocaşi", a spus el. Tehnicianul s-a declarat, totuşi, convins că echipa pe care o antrenează se poate motiva şi poate obţine un rezultat pozitiv, chiar dacă va evolua pe terenul celei care până runda precedent a fost lider.

"Şi ei vin după o înfrângere la FC Bihor, şi noi după eşecul de la Baia Mare, nemeritat după aspectul jocului. Va fi un meci interesant, iar noi vom încerca să obţinem un rezultat pozitiv", a declarat Grozavu înainte de plecare.

În clasament, Luceafărul ocupă locul VI, după 28 de etape, cu 44 de puncte, în timp ce Gloria Bistriţa se situează pe poziţia a II-a, cu 61 de puncte.

Într-o altă ordine de idei, jucătorul Dorin Mihuţ îşi încearcă norocul acum, pe final de sezon, în Arabia Saudită, acolo unde se află deja şi unde susţine probe de joc. Conform conducerii Luceafărului Oradea, pe numele jucătorului au sosit două oferte din această zonă.

''Şi-a făcut datoria faţă de club. Are o şansă să-şi rezolve cât mai bine finalul de carieră. Nu putem să ne opunem asupra plecării lui'', a mai declarat antrenorul Leo Grozavu.

Penultima etapă din seria vestică a ligii secunde va mai programa sâmbătă, printre altele, duelurile dintre FC Argeş şi Gaz Metan Severin, Chindia şi FC Maramureş, şi Mureşul Deva şi UTA.