ERA Shopping Park găzduieşte vineri, începând cu ora 19.30, în zona Atrium, un bal caritabil organizat pentru a ajuta un băieţel bolnav de patru ani şi o familie fără locuinţă. Gazda evenimentului, pe toată durata serii, va fi jurnalistul Lucian Mîndruţă, prezentatorul emisiunii "Nimic important", pe Antena 2. Atmosfera va fi asigurată de cvartetul "Re-belle".

"Balul are ca scop strângerea de fonduri pentru două cazuri sociale impresionante. Vom încerca să ajutăm un băieţel de 4 ani abandonat de părinţii lui, care suferă de tetrapareză spastică. Micuţul poate fi operat, dar familia sa adoptivă nu îşi poate permite operaţia. Cel de-al doilea caz pentru care vom strânge fonduri este reprezentat de o familie, care a locuit într-o baraca timp de 16 ani şi care are acum posibilitatea de a avea o casă", au anunţat reprezentanţii ERA Shopping Park.

Organizatorii au invitat peste 100 de personalităţi publice locale, politicieni şi reprezentanţi ai mediului de afaceri pentru ca, împreună cu aceştia, ERA Shopping Park să ofere sărbători mai frumoase celor pe care îi va ajuta.