Ca urmare a lucrărilor de reabilitare a reţelei de canalizare pe strada Vlădeasa, OTL va devia traseul liniei 23 în perioada 11 august-11 septembrie.

Noul traseu va fi: Calea Aradului (Carrefour Era,Oradea Shopping City) - Octavian Goga - Traian Blajovici - Vladeasa, iar la întoarcere, Vlădeasa - Traian Blajovici - Octavian Goga - Calea Aradului (Carrefour Era,Oradea Shopping City). Ca atare, staţiile de autobuz Padişului de pe ambele sensuri de pe strada Vlădeasa nu vor fi operaţionale în această perioadă.

Pe de altă parte, OTL a anunţat şi alte modificări pentru perioada următoare. Concret, în perioada 11-31 august, activitatea din punctul de preluarea a datelor în vederea personalizării cardurilor de călătorie amplasat în Centrul Multifuncţional pentru Persoane Vârstnice Rogerius va fi suspendată, iar punctul de vânzare a titlurilor de călătorie şi de preluarea a datelor din Centrul Comercial Auchan va funcţiona după programul: de miercuri-duminică, între orele 12 şi 20, luni şi marţi, închis.