Mai multe artere în zona Splaiului se vor închide începând cu data de 2 martie, a anunţat miercuri Primăria Oradea.

Potrivit unui comunicat transmis presei, decizia a fost luată marţi de Comisia de Circulaţe din cadrul municipalităţii, la solicitarea firmei Gavella, care efectuează lucrări de canalizare în zonă.

"Începând cu data de 2 martie, se va lucra la căminul de canalizare menajeră care trece pe sub Criş din giraţia de pe Splaiul Crişanei - intersecţie cu Shakespeare, motiv pentru care circulaţia se va închide timp de o lună şi jumătate pentru porţiunea de la capătul de sub pod al străzii Principatelor Unite, până la giraţia Splaiul Crişanei-W. Shakespeare, motiv pentru care pe strada Splaiul Crişanei accesul va fi permis doar pentru riverani", arată comunicatul municipalităţii.

Ulterior, căminul de canalizare va fi legat la canalizarea menajeră care se va realiza pe strada W. Shakespeare, astfel că odată cu începerea lucrărilor la canalizarea menajeră, circulaţia rutieră pe această stradă se va închide timp de 5 luni.

"Pe această cale ne cerem scuze pentru disconfortul generat de lucrări şi vă mulţumim pentru înţelegere", au transmis reprezentanţii Primăriei.