Toamna ne întoarcem la jachete, hanorace şi adidaşi, la dovleci şi petreceri de Halloween şi la gustul aromat al gutuilor.

Dacă nu te-ai pregătit deja pentru toamnă, am pregătit o listă cu câteva lucruri care nu ar trebui sa-ţi lipsească din garderobă.

Geci, jachete şi paltoane. Vremea este răcoroasă chiar şi în primele zile de toamnă, aşa că trebuie să ai în dulap cel puţin o jachetă subţire pentru acest anotimp. Din blugi, din tercot, din piele sau din material impermeabil, cu cât mai multe, cu atât mai bine. Vei fi pregătit pentru orice activitate. Pentru ţinutele elegante, alege un palton sau un pardesiu subţire, de lungime medie.

Hanorace şi bluze cu mânecă lungă. Sunt zile în care vrei să te relaxezi, să alergi sau să faci diverse activităţi în jurul casei.  Pentru aceste activităţi, ai nevoie de ţinute lejere, care să îţi ofere confort şi să te ferească de frig. Alege hanorace potrivite stilului tău pe care le vei putea purta chiar şi iarna.

Pantalonii de trening. Sunt perfecţi pentru zilele în care îţi doreşti să te relaxezi. În excursii, acasă sau în vizită la părinţi, pantalonii de trening sunt alegerea ideală.

Tenişi şi adidaşi. Pentru ţinutele din timpul zilei, la birou, la cumpărături sau chiar la petreceri, o pereche de adidasi din piele sunt potriviţi pentru toamnă. Pentru ţinute mai moderne poţi purta tenişii preferaţi chiar şi cu un sacou şi cu blugi.

Tricouri polo. Sunt alegerea potrivită pentru o ţinută de birou, în zilele în care nu vrei să porţi cămaşă. Le poţi purta în zilele însorite de toamnă cu o geacă sau cu o jachetă.

Ghete şi bocanci. Pentru zilele ploioase, când toamna se va întâlni cu iarna, o pereche de ghete te va proteja de frig şi de ploaie. Alege modele potrivite ţinutelor tale şi mizează pe materiale de calitate. Pentru drumeţii optează pentru o pereche de bocanci care să te ajute să eviţi accidentările şi să-ţi ofere confortul necesar.

Sacouri. Sunt un accesoriu important din garderoba de toamnă. Chiar dacă nu preferi stilul elegant, un sacou te ajută să obţii o ţinută modernă, de zi. Alege-ţi cel puţin două modele şi poartă-le cu blugi şi pulovere subţiri sau tricouri.

Pulovere. Toamna este sezonul puloverelor. La baza gâtului, cu nasturi sau sub formă de hanorac, există modele potrivite pentru orice tip de ţinută. Le poţi purta cu o cămaşă pentru un aspect mai elegant sau poţi alege un model cu nasturi pentru zilele în care temperaturile se modifică. Alege-ţi măcar câteva modele, divers colorate şi păstrează-le în dulap şi pentru sezonul de iarnă.

Dacă alegi produse de calitate, majoritatea lucrurilor pentru toamnă, le poţi purta şi iarna. Aşa că poţi fi generos cu bugetul.

(advertorial)