După asocierea cu Luceafărul, conducerea clubului FC Bihor se mişcă repede pe piaţa transferurilor şi a parafat contracte cu încă cinci jucători: Raymond Lukacs, Adrian Hadăr, Cosmin Letan, Ovidiu Bic şi Adam Achim. Dacă Lukacs, Hadăr şi Bic au semnat pentru un an, Letan şi A. Achim au o înţelegere pentru doi ani de zile.

Născut pe 30 mai 1988, Raymond Lukacs este atacant şi se reîntoarce la FC Bihor, aici unde a mai evoluat în perioada 2007-2010, când a disputat 58 de jocuri şi a înscris 30 de goluri. În 2010 s-a transferat la Astra Ploieşti, unde a evoluat de 7 ori în Liga I, marcând şi un gol. Între timp el a mai evoluat şi la Politehnica Iaşi.

Adrian Hadăr este născut la 15 august 1989, e tot atacant şi are 1,91 m înălţime. Şi el se reîntoarce la FC Bihor, unde a evoluat pe perioada parteneriatului cu Liberty, un sezon fiind împrumutat ulterior în Ungaria. Prima dată a venit la FC Bihor de la Turda, unde a fost golgheter.

Cosmin Letan este născut pe 1 martie 1988, este fundaş, măsoară 1,75 m şi vine de la Luceafărul, unde a fost un jucător de bază, purtând şi banderola de căpitan de echipă.

Ovidiu Bic este născut în 23 februarie 1994, este jucătorul CF Liberty şi a evoluat la FC Bihor şi în sezoanele anterioare, pe perioada parteneriatului cu Liberty, fiind una dintre tinerele speranţe ale fotbalului bihorean. Postul lui este de mijlocaş.

În fine, Adam Achim este născut pe 13 august 1989, are 1,72 m înălţime şi provine tot de la Luceafărul, unde a evoluat fundaş stânga şi unde, precum Letan, a fost unul din stâlpii apărării.