Sâmbătă seara, orădenii au umplut centrul oraşului căutând să guste din atracţiile Toamnei Orădene. În parcarea Independenţei, recitalurile au început cu tinerii de la Meda Music, urmaţi de formaţia orădeană Garden Beat, iar apoi de Trupa Veche.

După cum era de aşteptat, vechile hituri ale trupei Vama Veche, interpretate de foştii membri ai acesteia, au avut ceva mai mare priză la public. În schimb, orădenii nu s-au lăsat impresionaţi de noile melodii ale acestora.

Pe scenă a urcat apoi trupa VH2, cu Gabriel Cotabiţă solist. Printre altele, orădenii au putut asculta melodiile "Trece vremea" sau "Dacă n-ai iubi".

Unele dintre melodiile cântate pe scena Toamnei Orădene n-au fost răsplătite nici măcar cu aplauze din partea sutelor de orădeni amorţiţi, de frig ori de cantitatea de bere sau vin consumată.

Şi zonele de corturi, atât cele din parcarea Independenţei, cât şi cele din Piaţa Unirii, au fost mai tot timpul pline, mesenii gustând din mici, costiţe, grătare şi celelalte preparate specifice festivalului.

Concertele în aer liber ale Toamnei Orădene se încheie duminică. Pe scenă vor urca, începând cu ora 19, tinerii artişti de la Meda Music, Connect-R, Hotel FM şi Zdob şi Zdub. De la ora 20 este programat tradiţionalul ceremonial al retragerii cu torţe, când militarii Garnizoanei Oradea vor defila, acompaniaţi de fanfară, din Parcul Traian, pe Corso şi apoi până pe strada Traian Moşoiu.