Rămas fără jobul part time de la București, unde era consilierul personal al ministrului UDMR-ist al Mediului, Tánczos Barna, recent înlocuit cu PNL-istul Mircea Fechet, șeful Administrației Bazinale de Apă Crișuri, Pásztor Sándor, se poate concentra pe ce are de făcut acasă.

Acesta și-a început săptămâna trecută chiar pe teren, în județul Arad, adică tot în bazinul hidrografic al Crișurilor, unde au avut loc niște viituri puternice. În satele inundate, Pásztor a avut o întâlnire cu succesorul lui Tánczos, căruia i-a arătat la fața locului ce măsuri a luat ABA Crișuri pentru a preveni un dezastru și mai mare.

Haios e că UDMR-istul orădean a ieșit în evidență de la mare distanță, având în picioare o pereche de cizme de culoare galbenă, ca a liberalilor, încălțămintea fiind achiziționată chiar de Apele Române, laolaltă cu pelerine de aceeași nuanță.

Bihorel se miră cum Pásztor, un promotor al valorilor ungurești, care a pus denumirea maghiară a ABA Crișuri atât pe echipamentele muncitorilor, cât mai nou și pe viitorul sediu al instituției, n-a ținut musai să aibă cizme verzi, cu iz de UDMR. Mai știi, o fi sperând că e bun de consilier și pentru un ministru PNL...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!