Săptămâna trecută a fost decisivă pentru atacant, care s-a înţeles în prima fază cu cei de la Luceafărul, unde fostul jucător de primă ligă ar fi urmat să facă tandem cu Adi Anca, fostul şef de vestiar de la CFR Cluj. în cele din urmă transferul a căzut.

"Nu s-a întâmplat din cauza noastră. Convenisem cu Lupaşcu să renunţe la o parte din salariu pentru a fi de acord cu împrumutul. Cred că ar fi urmat să-i recupereze de la Luceafărul, dar nu s-a înţeles cu ei. Cert este că el a vrut să plece, dar nu s-a mai putut, mai ales că şi perioada de transferări se încheiase", a declarat Vladimir Tămaş, directorul sportiv al lui FC Bihor.

"Afacerea" a fost păguboasă pentru Lupaşcu. Asta, pentru că deşi are un contract de 1.600 de euro brut, el nu face parte din lotul mare al echipei şi, pentru că antrenorul nu mizează pe capacităţile lui, nici nu va juca în curând. Totuşi, va avea la dispoziţie antrenor, medic, masor, dar se va antrena separat de colegii săi, la 8 dimineaţa şi 9 seara, pentru că numai atunci terenul este disponibil.

"Regret situaţia în care s-a ajuns, dar mai mult regret că nu voi juca în următoarea perioadă. Din păcate, deşi am fost titular la FC Bihor până la meciul cu Rapid, când mi-am rupt piciorul, după ce am revenit nu mi s-a mai dat nicio şansă să joc", a spus Daniel Lupaşcu.

El nu este singurul jucător care nu intră în planurile FC Bihor. Alături de el, din lotul echipei mari au mai fost excluşi portarul Paul Dumitru, fundaşii Daniel Ambruş şi Ciprian Dianu, mijlocaşul Cristian Butuc şi atacantul Bibarţ.