Sportivii orădeni au cucerit trei medalii la etapa finală a Campionatului Naţional de lupte greco-romane pentru juniori II, competiție desfăşurată la Iaşi.

Luptătorii de la CSŞ LPS Bihorul, pregătiţi de antrenorul Nelu Pop, reușit să impresioneze prin prestațiile avute. În special, s-au remarcat, George Tărău (100 kg) şi Valentin Munteanu (76 kg), care au devenit vicecampioni naţionali, dar  și Georgiana Bodogai (70 kg), cea care s-a clasat a III-a și a obţinut medalia de bronz.

Delegația orădeană a cuprins alţi patru sportivi, pe Andrei Bala, Andrei Nedelcu, Flavius Rus şi Ciprian Serenciuc, care, din păcate, au fost eliminaţi, nereuşind să ajungă în fazele în care s-a dat lupta pentru podium. 

„În general, pot spune că sunt mulţumit de evoluţiile celor trei medaliaţi,  însă recunosc că sunt dezamăgit de Andrei Bala, pe care-l consideram un favorit cert la medalii la categoria 63 kg. El a câştigat două turnee de etapă, iar aici a pierdut inexplicabil chiar în primul tur. Cred că Bala nu a reuşit să-şi revină din punct de vedere fizic după slăbirea pentru încadrarea în limitele categoriei, însă e păcat, deoarece clasarea pe podium îi era la îndemână", a declarat antrenorul secției de lupte de la LPS Bihorul, Nelu Pop.