Clubul Sportiv Şcolar LPS Bihorul Oradea şi-a adjudecat o medalie la întrecerile Campionatului Naţional de lupte greco-romane, desfăşurat la Cluj-Napoca. Întrecerile desfăşurate în perioada 15-16 februarie au adus un succes semnificativ pentru sportivul orădean Iulian Ciuta, care a devenit vicecampion naţional la categoria 71 kg.

Iulian Ciuta, sportiv pregătit de antrenorul Nelu Pop, a avut o evoluţie bună la aceste întreceri, reuşind să ajungă în finală şi să se claseze pe locul al doilea.

În afară de el, alţi trei luptători orădeni au obţinut clasării între primii opt, dar au ratat podiumul, clasându-se în apropierea sa. Astfel, Valentin Munteanu a ocupat locul VI la categoria 71 kg, iar Andrei Bala, în cadrul categoriei 71 kg, şi Nicolae Horgoş, la 97 kg, s-au situat pe locurile VII.

"Sportivii de la secţia de lupte greco-romane se află într-o ascensiune evidentă", a declarat directorul CSS LPS Bihorul, Dan Matei.

Pe de altă parte, în aceste zile, la sala de lupte greco-romane a liceului sportiv se desfăşoară un stagiu de pregătiri pentru luptători.