Producătorul TV Chadil Deffy s-a căsătorit cu iubita sa decedată, Ann Kamsuk, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Thailanda, potrivit publicaţiei britanice dailymail.co.uk.

Cei doi au avut o relaţie timp de 10 ani şi îşi făceau planuri de căsătorie, însă femeia a murit în urma unui accident de maşină la începutul anului. Chadil Deffy a vrut să o ia de soţie pe Ann, în vârstă de 29 de ani, dar amânaseră de mai multe ori căsătoria din cauza studiilor şi a programelor lor încărcate.

La macabra ceremonie post-mortem au participat prieteni şi rude ale celor doi, însă şi actori şi cântăreţi din Thailanda. Producătorul TV a postat ulterior imagini de la ceremonie pe pagina sa de Facebook.

"Ceea ce am făcut poate vi se va părea un act de iubire. Dar pentru noi este greşeala pe care nu putem să ne întoarcem în timp pentru a o repara. Ţineţi minte, viaţa este scurtă. Faceţi ceea ce vă doriţi şi aveţi grijă de oamenii pe care îi iubiţi. S-ar putea să nu mai aveţi o altă ocazie", a scris Chadil Deffy pe reţeaua de socializare.