Mădălina Ghenea a împlinit pe 8 august 36 de ani și a sărbătorit alături de iubitul ei, tenismenul Grigor Dimitrov, un „bărbat ridicol de arătos”, căruia a ținut să-i mulțumească pe rețelele de socializare.

Printr-un mesaj postat pe Instagram, actrița le-a împărtăşit urmăritorilor ei, peste 1,2 milioane la număr, că în ultima perioadă s-au întâmplat mai multe lucruri în viaţa ei, cu care se mândreşte, postând fotografii inclusiv de la festivalul Maratea, unde a fost recent premiată.

"În primul rând acest premiu uimitor primit pe aceeaşi scenă unde inspiraţia mea pentru totdeauna, singura şi unica Sophia Loren, a primit unul. Deşi am citit în ziare că am fost fotografiată în Maratea într-un fel de vacanţă, ei bine, "vacanţa" a durat doar 20 de ore, în timpul căreia abia am dormit, am mâncat totuşi multă mâncare bună, s-au făcut o mulţime de poze cu şi fără acordul nostru, am dat interviuri şi am participat la ceremonia de premiere", a scris ea pe Instagram.

Ghenea a precizat că motivul pentru care ea şi iubitul ei arată destul de obosiţi îl reprezintă faptul că au călătorit foarte mult: "15 ore pentru a ajunge acolo şi 25 pentru a pleca de acolo".

"Trebuie să-i mulţumesc acestui bărbat ridicol de arătos, Grigor Dimitrov, pentru că a călătorit cu mine şi, de asemenea, pentru că a înţeles că trebuie să sacrific mult timp de calitate împreună pentru a fi în faţa unui computer cam zi şi noapte în ultimele luni, dar cu rezultate bune. Am investit multă muncă în el și sunt chiar încântată să vă împărtășesc", a scris Mădălina Ghenea.

DigiSport notează că, pentru a fi alături de actriță, tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, 32 de ani, "şi-a luat liber" de la un turneu important.

"După ce a ajuns până în semifinale la Washington săptămâna trecută, unde a fost învins de Daniel Evans, 3-6, 6-7, Dimitrov a hotărât să nu participe la turneul ATP de la Toronto şi aşa a putut fi lângă iubita lui de ziua acesteia", notează DigiSport.ro.

Anul acesta a fost unul plin pentru Mădălina Ghenea.

Așa cum BIHOREANUL a mai arătat, la Festivalul de Film de la Veneția, ea a obținut premiul „Diva e donna”, în cadrul celei de-a 79-a ediții a evenimentului. Pe Instagram, actrița a scris că era să-și scape premiul din cauza emoțiilor. 

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!