Actriţa română Mădălina Ghenea şi actorul englez Ed Westwick (Gossip Girl, White Gold) filmează în această perioadă în Malta pentru un thriller denumit "Deep fear".

Cei doi actori interpretează rolurile principale, Naomi şi Jackson. Mădălina Ghenea intră în pielea unei tinere care pleacă singură într-o călătorie prin Caraibe, pentru a se întâlni cu iubitul ei (Jackson) în Grenada. Drumul ei a fost perturbat de o furtună, iar Naomi întâlnește supraviețuitori ai unui naufragiu, dar aceștia se dovedesc a fi traficanți de droguri.

Ei o forțează pe Naomi să scufunde și să recupereze încărcătura lor de droguri, iar ea descoperă o mulțime de rechini tigru pe care trebuie să îi păcălească pentru a supraviețui, scrie Libertatea.ro. 

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viață și realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, și abia aștept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”, a spus Mădălina Ghenea pentru hollywoodreporter.com.

Mădălina Ghenea a interpretat un rol, ce-i drept mai mic, în "House of Gucci". Acolo, ea a jucat-o pe Sophia Loren.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!