Artista Mădălina Manole a murit, miercuri dimineaţă. Trupul ei a fost găsit chiar de soţul ei, Mircea Petru, în jurul orei 6:30, în holul casei lor din Otopeni. Bărbatul a sunat imediat la 112, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru îndrăgita cântăreaţă.

Se pare că artista s-a sinucis, întrucât ea a luat mai multe medicamente. În plus, lângă trupul ei a fost găsită o sticlă cu insecticid, dar nu se ştie dacă a consumat din acea sticlă.

Apropiaţii nu îşi explică gestul Mădălinei, mai ales că în ultimele luni de viaţă ea se declara cu adevărat împlinită, din cauză că reuşise, în sfârşit, să aibă un copil.

Totuşi, unul dintre motive ar putea fi faptul că problemele cardiace de care a suferit artista în perioada sarcinii s-au agravat în primăvară, iar acesta ar fi fost şi motivul pentru care Mădălina Manole şi-a anulat turneul de lansare al celui de-al nouălea album, internându-se în spital.

"Mădălina era o fată ok, plină de viaţă, luptătoare. Nu înţeleg de ce (s-ar fi sinucis - n.red.). Având un copil şi un bărbat care s-o iubească, nu înţeleg pur şi simplu", a declarat Monica Anghel la RealitateaTV.

Mădălina Manole i-a lăsat un mesaj de adio soţului său, pe telefonul mobil, în care îşi exprima regretul pentru gestul ei. "Este un mesaj personal şi familia nu vrea să-l facă public. Nu sunt suspiciuni de omor, nu sunt urme de violenţă. Este adevărat că artista a ingurgitat nişte medicamente, care, este posibil, să fi provocat decesul. Este una dintre variantele luate în calcul, încă ancheta este în desfăşurare", a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

Potrivit Mediafax, care citează surse judiciare, artista ar fi scris în mesajul său că ştie că este iubită şi că îi pare rău, dar că nu se mai simte frumoasă.

Mădălina a mai avut o tentativă sinucidere. Nu de mult a ajuns la spital, după ce a înghiţit o importantă cantitate de medicamente bazate pe ibuprofen.

Mădălina Manole, pe numele său real Mircea Magdalena, ar fi împlinit miercuri 43 de ani. Ea s-a născut pe data de 14 iulie 1967, în localitatea Vălenii de Munte, şi-a făcut debutul muzical la vârsta de 15 ani, iar în anul 1991 a obţinut discul de aur pentru albumul "Fată dragă". Artista era căsătorită şi avea un copil în vârstă de un an şi câteva luni. Cântăreaţa trebuia să susţină un concert pentru lansarea noului album, însă l-a anulat din probleme de sănătate.