Imediat după moartea Mădălinei Manole, Corina Chiriac a dezvăluit că artista ar fi avut o relaţie cu un afacerist român din Statele Unite, care chiar ar fi cerut-o în căsătorie. Ulterior s-a aflat despre cine era vorba: afaceristul orădean Adrian Tărău.

S-au văzut, s-au plăcut

Adriana Bahmuţeanu, soţia omului de afaceri Silviu Prigoană, a făcut o serie de declaraţii legate de povestea de dragoste a Mădălinei cu orădeanul din State. "Totul s-a petrecut în America, când Madalina a venit să cânte pentru comunitatea românilor stabiliţi acolo. El este prieten cu noi, s-au întâlnit acolo şi s-au plăcut. Atunci era necăsătorit, avea o situaţie materială extraordinară, era mult mai frumos decât Şerban şi Mircea. E un tip de gaşcă, râzi mereu cu el", a spus Bahmuţeanu, marţi seara, în emisiunea lui Cristi Brancu, de pe Antena 2.

Bahmuţeanca a mai menţionat că "bărbatul era milionar în dolari, acum este însurat, are o familie frumoasă. Dacă s-ar fi căsătorit cu el, omul ar fi lăsat-o să cânte, pentru că e de viaţă".

Întrebată dacă numele milionarului despre care vorbeşte este Adrian Tărău, Adriana Bahmuţeanu a spus doar "nu comentez", lăsând, totuşi, să se înţeleagă că moderatorul avea dreptate.

A cerut-o de nevastă

petru mircea_1.jpgÎn urma acestei emisiuni, Cristi Brancu a scris pe blogul său mai multe informaţii despre povestea de iubire dintre Mădălina Manole şi Adrian Tărău. "Miliardarul Adrian Tărău a iubit-o pe Mădălina Manole încă din adolescenţă şi a fost atât de fascinat de faptul că a cunoscut-o acum cinci ani, în America, încât s-a îndrăgostit teribil de ea. Mădălina a abandonat călătoria în scop artistic în Lumea Noua şi, cucerită fiind de Adrian, a rămas pentru ceva vreme cu el", scrie Brancu.

Prezentatorul emisiunii Agentul VIP susţine că Adrian Tărău i-a pus artistei "totul la picioare", din punct de vedere financiar şi îşi dorea să întemeieze o familie cu aceasta în America. Mădălina Manole ar fi vrut, însă, să îşi continue cariera în România, aşadar relaţia celor doi s-a încheiat.

Şi textiera Mădălinei Manole, Roxana Popescu a făcut referire la relaţia dintre Mădălina Manole şi Adrian Tărău, spunând că s-a convins că artista îl iubea pe Şerban Georgescu, fostul ei soţ, după ce a văzut o fotografie cu iubitul Mădălinei din America. "Domnule, ştiţi cu ce m-a convins? Mi-a arătat o poză cu iubitul său din America. Acesta semăna leit cu Şerban Georgescu. Şi Puiu (Petru Mircea - foto) seamănă cu Şerban Georgescu", a afirmat textiera.

 Scandal cu final românesc

Adrian Tărău a devenit un personaj celebru prin ambiţiile sale politice legate de PSD, curmate brusc prin arestarea sa neaşteptată, pe vremea când tatăl său era prefect. Tărău a fost arestat pe 20 aprilie 2001, de Alexandru Lele, sub acuzaţia de complicitate la contrabandă. Fiul lui Aurel Tărău era acuzat că a mijlocit prin intermediul firmei Lucmir, aparţinând unui apropiat, Mircea Pocşe, un import de 1.495 de tone de benzină, trecută în acte ca fiind kerosen, pentru a se sustrage de la plata accizelor şi a taxei de drum.

Alexandru Lele 4_2.jpgCazul Tărău a provocat, începând cu 2001, o adevărată furtună, tatăl omului de afaceri fiind membru marcant al PSD Bihor. Adrian Năstase, premierul de atunci, a declarat public faptul că "nu crede în arestările de vineri seara", iar după 48 de ore Adrian Tărău, care se internase în spital, a şi fost pus în libertate, revocarea măsurii fiind dispusă de acelaşi procuror Lele.

Vreme de câţiva ani, omul de afaceri s-a refugiat în Statele Unite, pentru a nu risca o nouă arestare. Parchetul Înaltei Curţi de Justiţie şi Casaţie a redeschis în mai multe rânduri dosarul de contrabandă, însă, tot de atâtea ori, cazul a fost clasat, iar Tărău a fost exonerat de răspunderea penală. Mircea Pocşe a fost achitat pentru contrabandă şi condamnat doar la o pedeapsă cu suspendare pentru evaziune fiscală.

Pornind de la dosarul Tărău, procurorul Alexandru Lele (foto) a fost la rândul său pus sub anchetă administrativă, iar apoi urmărit penal şi suspendat din magistratură, suspectat fiind de multe fapte de corupţie. După ce a fost trimis în judecată, instanţele au retrimis la DNA dosarul lui Lele, pentru refacerea cercetărilor, iar la sfârşitul lui 2007 acesta a fost scos de sub urmărire penală şi repus în funcţia de procuror.

În final, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a acordat omului de afaceri orădean Adrian Tărău, despăgubiri de 20.000 de lei pentru pentru repararea prejudiciilor provocate de arestarea sa.