Madonna a ținut un mega-concert, sâmbătă seară, pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro, marcând finalul turneului său mondial „Celebration”.

La concertul gratuit au participat peste 1,6 milioane de fani, care au sfidat temperaturile ridicate. Brazilia trece printr-o perioadă foarte caldă, iar acum o lună în Rio de Janeiro s-a înregistrat un nou record de temperatură, 62,3 grade Celsius.

Regina muzicii pop, cum este supranumită Madonna, i-a făcut pe brazilieni să uite de caniculă. Înainte de concert, pompierii au stropit nisipul cu apă, dar mii de oameni au venit pe plajă cu multe ore înainte, pentru a prinde un loc bun. Alți fani erau acolo inclusiv de câteva zile, unii cu bărcile ancorate!

În vârstă de 65 de ani, Madonna a cântat piese precum „Like a Prayer”, „Vogue” și „Express Yourself”. Show-ul început la ora locală 22.45 a durat peste două ore.

„Rio, iată-ne aici, în cel mai frumos loc din lume, cu oceanul, cu munții, cu Iisus", a spus Madonna mulțimii, referindu-se la uriașa statuie din vârful muntelui din oraș.

Vedeta a adus un omagiu emoţionant „tuturor luminilor strălucitoare” pierdute din cauza SIDA și a cântat „Live to Tell”. În tot acest timp, în spatele ei au fost proiectate fotografii alb-negru ale unor persoane care au murit din cauza acestei boli.

Ea i-a adus pe scena uriașă și pe artiștii pop brazilieni Anitta și Pabllo Vittar, dar și muzicieni mai tineri din școlile de samba.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!