Mult așteptatul final de săptămână este aici și, după cum știți, la Graf se pregătesc mereu surprize culinare imposibil de ratat!

„În acest weekend, 17-19 noiembrie, de vineri până duminică inclusiv, avem onoarea să îl avem alături de noi pe cel mai faimos pizzar din lume! Pentru prima dată într-un restaurant din Oradea, Maestrul Ciprian Zamfir și-a propus să creeze experiențe culinare de neuitat oferind oaspeților noștri o călătorie gastronomică spre Italia. Noi, cei de la Graf, venim în ajutorul său cu un pairing perfect, oferind o gamă atent selecționată de prosecco! Așadar, îi invităm pe oaspeții noștri să se bucure de un weekend de excepție alături de noi!” - ne-a împărtășit Cristian Belenco, Manager Restaurant Graf - Poveste și Foc.

Ciprian Zamfir, originar din Făgăraş, fost sportiv de performanţă, a reuşit să transforme pasiunea sa culinară într-o carieră de nivel mondial.

În 2010, a câştigat Campionatul European de Pizza de la Barcelona, pas care i-a deschis uşa celei mai prestigioase şcoli de pizzeri din Italia.

Ciprian face parte din juriul Campionatului Mondial de Pizza de la Parma, Italia, și ca jurat în cele mai importante competiții internaționale de pizza.

De-a lungul timpului, a ajuns să coordoneze şcoli de pizza din Roma, formând mii de specialişti în domeniu.

Weekend-ul acesta, Ciprian Zamfir va fi prezent în Oradea, la Restaurant Graf - Poveste și Foc (Str. Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 3) pentru a ne face cunoștință cu o mică parte din lumea lui.

Meniul de degustare cuprinde următoarele preparate:

- Margherita & Prosecco Bio Terre di Marca (extra dry)
- Crema di zucca e gorgonzola & Prosecco Belstar DOC Brut
- Crema di cavolo rosso & Prosecco Nino Franco Rustico
- Mozzarella fior di latte & Prosecco Bortolin Angelo Brut
- Frizzarelli con nutella & Prosecco Vigne Matte Dry Cuvee

Meniul de degustare „Pinsa Romana & Prosecco” va fi disponibil pe bază de rezervare (telefon rezervări: 0754 99 11 33), astfel:

vineri de la ora 18.00

sâmbătă de la ora 18.00

duminică de la ora 12.30 și de la ora 18.00

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile pe care vi le pregătim trebuie doar să faceți click pe:

https://www.facebook.com/restaurantgraf/

https://www.instagram.com/graf_povestesifoc/

Noul orar de iarnă la Restaurant Graf - Poveste și Foc:

luni - vineri: 17.00 - 23.00

sâmbătă și duminică: 12.00 - 23.00

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!