Cum începând din 1 iunie este posibilă organizarea acestora, apar şi în Oradea primele evenimente culturale în aer liber. Trupa Arcadia a anunţat, joi, că organizează Magic Show, în amfiteatrul din Cetate. Spectacolul susţinut de actorul Şerban Borda se va desfăşura în prezenţa a maxim 70 de spectatori, pentru a se putea păstra, în amfiteatrul fortăreţei, distanţa minimă între aceştia.

"Teatrul Arcadia invită spectatorii mici şi mari la primul spectacol în aer liber! Sâmbătă, 6 iunie, copiii sunt aşteptaţi în Amfiteatrul din Cetatea Oradea, la Magic Show. Un spectacol plin de culoare şi haz, presărat cu trucuri magice şi dedicat întregii familii, este oferit de actorul Şerban Borda", au transmis organizatorii.

Aceştia subliniază că vor urma şi alte reprezentaţii în aer liber. Cea de sâmbătă va începe la ora 11 şi va dura circa 45 de minute.

Dat fiind timpul scurt rămas până la spectacol, biletele nu se vor vinde online, ci doar la faţa locului, începând cu ora 10. 

"Înainte de a ajunge la masa organizatorilor, spectatorilor li se va lua temperatura, prin termoscanare. După achiziţionarea biletelor, publicul va fi condus de către organizatori în interiorul amfiteatrului, şi direcţionat spre locurile marcate regulamentar, în vederea respectării distanţei obligatorii de doi metri. Spaţiul în care se va desfăşura evenimentul, va fi delimitat, locurile se vor ocupa în ordinea sosirii", precizează reprezentanţii trupei Arcadia. 

Accesul în amfiteatru se va face între 10 şi 10.45. 

Cum organizatorii nu vor să întâmpine probleme în privinţa aglomerării, numărul de locuri disponibile pentru această reprezentaţie este de 70. "Spectatorii mici şi mari sunt rugaţi să poarte mască pe durata spectacolului", mai subliniază reprezentanţii Arcadia.