9 - 10 decembrie 2023

“Dacă te întrebi ce se va întâmpla în aceste două zile la Restaurant Graf, să știi că ne este foarte greu să îți detaliem prin cuvinte. Cu ajutorul bunului nostru prieten Marius Neagu, am facut o magie și am creat un weekend de neuitat! După cum bine știți, la Graf, povestea și focul stau la baza unei experiențe inedite. Așadar, în timp ce, cu ajutorul focului, cei de la Trib Tacos ne vor pregăti autenticele lor preparate, de povești se vor ocupa “El Cortador” Daniel Gorgu și bine-cunoscutul somelier Adrian Butuc. Asta nu e tot, cand ți-am spus că am făcut o magie, sa știi că am vorbit pe bune, Marius este la noi și promite să nu rateze nici o ocazie de a te uimi cu fantasticele lui trucuri. Nu cred că merită să ratezi o asemenea ocazie”, ne mărturisește managerul Restaurantului Graf, Cristian Belenco.

Cu peste 12 ani de experiență în “Lumea Jamonului” și cu o aprigă dorință de a arăta tuturor ceea ce poate să exprime o “simplă bucată de carne”, așa cum ar spune unii, El Cortador - Daniel Gorgu vine pentru a doua oară la Restaurant Graf, în Oradea.

Pentru că primul eveniment alături de “El Cortador” a fost acompaniat cu mare succes de prezența somelierului Adrian Butuc, ne-am propus ca și de această dată să facem acest duo perfect.

Adrian Butuc (foto jos), specialistul de origine româno-portugheză care are la bază nu mai puțin de două decenii în tainele vinului, va fi prezent la Restaurant Graf, unde, cu siguranță va reuși să împărtășească cu noi povești memorabile despre cum, când și mai ales de ce vinul este supranumit și “licoarea zeilor”.

Totodată, cei de la Trib Tacos din Cluj-Napoca, renumiți la toate festivalurile de tip Street Food din țară, vin la Graf, unde și-au propus să vă întreacă toate așteptările. Cârnați, pui și chiar steak de vită, alături de garnituri bine alese, așteaptă să vă fie servite într-o manieră greu de uitat!

 Prezente în meniul lor vor fi următoarele preparate:

- Salsiccia Sandwich (cârnaț salsiccia cu fenicul, varză murată aromată, muștar artizanal, chiflă brioche, cartofi proaspeți, prăjiți)

- Pollo Asado (coquelet marinat, gătit la jar, salată coleslaw, tortilla de porumb artizanală, lime, salsa de usturoi)

- Steak’os (steak de vită Angus, origine Uruguay, tortilla de porumb artizanală, varză Kale crocantă, ardei copt la grătar)

De bună dispoziție și zâmbete se va ocupa magicianul Marius Neagu, concurent la emisiunea “Românii au talent”.

Acesta s-a făcut remarcat prin minunatele lui trucuri cu cărți dar și prin prezența sa carismatică, aducând mereu o notă de interactivitate si distracție în prezentările sale.

Next @Graf îi vom avea invitați speciali pe cei de la Elemozsia Burgers, prezenți în bucătăria noastră în data de 15-16-17 decembrie 2023.

Partener principal

 

 

Weekly info: “Vino cu vinul!”

- 13 decembrie - “The Pianist - Alex Ardelean”

- 20 decembrie - Sergiu Nica

- 27 decembrie - Romulus Cipariu

“HO-HO-HO Reminder”- Faimosul cozonac Graf a revenit!

Disponibil în restaurant ca și desert (la felie),

cât și pentru comenzi (cozonac întreg).

Noul orar de iarnă la Restaurant Graf - Poveste și foc:

Luni - Vineri - 17:00 - 23:00

 Sâmbătă - Duminică - 12:00 - 23:00

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile pe care vi le pregătim trebuie doar să faceți click pe:

https://www.facebook.com/restaurantgraf/

https://www.instagram.com/graf_povestesifoc/

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!