În războiul dus cu RCS&RDS, Antena 3 a prezentat, joi seara, noi înregistrări telefonice realizate de DNA, în care magnatul orădean Zoltan Teszari îi spune directorului său Ioan Bendei că a fost vizitat de „nea Traian şi Răducu”, angajaţii lui Voiculescu insinuând că ar fi vorba de Traian Băsescu și ginerele acestuia, Radu Pricop.

Traian şi Răducu, la Zoli...

Noile înregistrări au fost prezentate joi, la emisiunea Sinteza zilei. „Este vorba despre mogulul sistemului, Zoltan Teszari, cel care patronează RCS&RDS”, a acuzat Mihai Gâdea, invocând varianta potrivit căreia Antenele sunt victima sistemului creat de Traian Băsescu, în care un rol important joacă şefa DNA Codruţa Kovesi, aflată într-o relaţie sentimentală cu un director de la RCS&RDS.

Într-o discuție cu subordonatul său Ioan Bendei, Zoltan Teszari îi spune acestuia că a fost vizitat de „nea Traian și Răducu” - nume ce duc cu gândul la Traian Băsescu și ginerele acestuia, Radu Pricop - care au stat la el ”până seara”.

Vizita a avut loc pe 20 aprilie 2013, la numai o zi după denunțul făcut de Ioan Bendei împotriva lui Sorin Alexandrescu, fostul director general Antena TV Group, pentru şantaj. „Potrivit informațiilor Antena 3, în ziua în care Traian Băsescu (pe atunci președinte) a fost acasă la Zoltan Teszari, el nu a fost la Cotroceni”, arată siteul antena3.ro.

În înregistrarea dintre cei doi reprezentanţi ai RCS&RDS se vorbește, criptat, despre conflictul cu Antena 3, Bendei spunând că „ținta” ar fi să se ajungă la ”bătrânețu`” (posibil Dan Vociulescu), dar Teszari se arată sceptic, spunând că e „greu de probat”, încurajându-şi însă subordonatul să nu-i fie frică.

Băsescu: „Nu-l cunosc pe Teszari”

Fostul președinte Traian Băsescu a spus joi seara, după dezvăluirile de la Antena 3, că el nu-l cunoaște pe Zoltan Teszari și nici nu a fost cu ginerele lui Radu Pricop la Oradea la mogulul RCS&RDS.

”Nu am vorbit cu Zoltan Teszari, nici nu știu cum arată. Nu-l cunosc. Poate la vreo recepție ne-am întâlnit. (...) Vă asigur că n-am fost niciodată cu Radu Pricop la Oradea, nu-mi aduc aminte să-l fi întâlnit vreodată pe Zoltan Teszari, nici nu știu cum arată”, a spus fostul președinte.

Cât despre ginerele său, spune că l-a cunoscut pe Radu Pricop chiar înainte ca fiica sa Ioana să se căsătorească cu el, nu la perioada la care se face referire. ”Eu știu despre ce `nea Traian vorbește nenea ăsta din film...”, a adăugat Traian Băsescu.

Înregistrarea prezentată de Antena 3 este tratată cu rezervă de unele ziare. “Înregistrarea nu dezvăluie nimic spectaculos, iar fragmentele prezentate sunt fără noimă”, scrie Hotnews.ro.

Vezi înregistrarea, în clipul de mai jos!

UPDATE:

Vineri seară, magnatul orădean Zoltan Teszari a ieşit din discreţia ce-l caracterizează pentru a lămuri dezvăluirile publicate de Antena 3, care a insinuat că ar fi fost vizitat de fostul preşedinte Traian Băsescu şi de ginerele său, Radu Pricop. "Pe domnul preşedinte Traian Băsescu nu l-am cunoscut niciodată", afirmă proprietarul RCS&RDS, arătând că înregistrarea difuzată de Antena 3 a fost prezentată trunchiat.

Citiți detalii în articolul Zoltan Teszari dezumflă dezvăluirile Antena 3: "Nu l-am cunoscut niciodată pe Traian Băsescu" (VIDEO)