Magnatul orădean Zoltan Teszari a ieşit din discreţia ce-l caracterizează - şi în virtutea căreia şi-a şi câştigat, de-a lungul anilor faima de "Milionarul fără chip" - pentru a lămuri insinuările Antena 3 cum că ar fi fost vizitat de fostul preşedinte Traian Băsescu şi de ginerele său, Radu Pricop.

Reacţia vine după ce Antena 3 a prezentat, joi seară, noi înregistrări telefonice realizate de DNA în aprilie 2013, în care magnatul îi spune directorului său Ioan Bendei că a fost vizitat de "nea Traian şi Răducu", angajaţii lui Voiculescu insinuând că ar fi vorba de Traian Băsescu şi ginerele acestuia, Radu Pricop.

Printr-un comunicat transmis de postul tv Digi 24, pe care îl controlează, Teszari demontează punctual insinuările postului tv.

"Pe domnul preşedinte Traian Băsescu nu l-am cunoscut niciodată, nu l-am întâlnit, n-am participat la nicio întâlnire, publică sau privată, reuniune sau orice alt eveniment unde domnia sa să fie prezent. N-am vorbit la telefon, n-am comunicat prin mail sau sms. Nu cunosc pe nimeni din familia sa. N-am comunicat cu domnia sa nici prin intermediari, prieteni sau cunoştinţe", arată comunicatul.

Magnatul recunoaşte că înregistrarea surprinde un episod cu directorul Ioan Bendei, însă afirmă că informaţiile au fost trunchiate.

"Întrucât din conversaţia mea cu domnul Ioan Bendei au fost extrase prenume şi asociate eronat, precizez că vorbeam despre domnul Sirian Traian, asociat-fondator RCS din anul 1994 şi despre fiul acestuia - Sirian Radu (Răducu). Consider că aceste conversaţii au fost prezentate în spaţiul public în mod trunchiat, schimbându-li-se contextul real. În acest fel, opinia publică a fost indusă în eroare", conchide Zoltan Teszari.

De altfel, şi fostul preşedinte Traian Băsescu afirmat, în urma dezvăluirilor de la Antena 3, că el nu-l cunoaşte pe Zoltan Teszari şi nici nu a fost cu ginerele lui Radu Pricop la Oradea la mogulul RCS&RDS. "Nu am vorbit cu Zoltan Teszari, nici nu ştiu cum arată", a spus fostul preşedinte, arătând şi că înregistrările datează dinainte ca fiica sa, Ioana, să-l fi cunoscut pe Radu Pricop.

Citiţi pe aceeaşi temă articolul Magnatul orădean Zoltan Teszari, atras în scandalul înregistrărilor: „Ieri a fost la mine nea Traian cu Răducu”