Lucrările la noul complex comercial Magnolia se apropie de final, perioada estimată a deschiderii fiind aprilie – mai, 2021. Accesibil, practic, dar în acelaşi timp inedit şi inovator, fostul cinema Patria are toate şansele să devină un punct de atracţie pe harta shoppingului orădean.

Unul dintre obiectivele investitorilor de la compania Euro Bison a fost să ofere o paletă completă de magazine şi servicii într-o zonă-cheie a oraşului: cartierul Rogerius. Magnolia Center pare însă că se va transforma într-un reper nu numai pentru cei care locuiesc aproape, cât pentru toţi orădenii. Deşi vorbim despre poate cel mai intens populat cartier al Oradiei, nu există încă în zonă niciun ansamblu care să centralizeze multiple servicii, magazine şi posibilităţi de divertisment sub forma unui mall de proximitate.

Configurat pe patru niveluri (subsol, parter, etaj 1 şi etaj 2), proiectul a fost conceput în aşa fel încât viitorii clienţi să aibă parte de o experienţă cât mai utilă şi confortabilă într-o ambianţă premium, finisată la cele mai înalte standarde.

Clădirea-emblemă a fostului cinematograf a fost modernizată integral, astfel încât rezultatul final să fie unul deosebit şi din punct de vedere arhitectonic. Echipa de constructori şi designeri, coordonată de firma Sapient Group, s-a concentrat pe conservarea elementelor valoroase a fostei construcţii, oferindu-i însă în acelaşi timp un aspect modern şi funcţionalităţi cu totul noi.

Oferta noului centru comercial urmează să acopere şi sectorul medical, iar echipa de management se află în plin proces de identificare a unor cabinete şi/sau centre medicale care să devină parte din Magnolia Center.

"Spaţiile disponibile în cadrul Magnolia Center au fost ocupate în proporţie de 60-70%, rămânând să definitivăm zona celui de-al doilea etaj. Aici există toate condiţiile pentru amenajarea unor cabinete sau centre medicale, aşadar am decis să ne orientăm spre chiriaşi din acest segment. Până acum, avem un mix echilibrat de food, fashion şi servicii, astfel încât partea medicală va completa perfect oferta complexului nostru.", au declarat reprezentanţii Sapient Group.

Cei interesaţi de spaţiile de închiriere disponibile pentru cabinete şi/sau centre medicale în cadrul Magnolia Center pot solicita mai multe informaţii, inclusiv detalii tehnice, la numărul de telefon 0758 049 477.

(advertorial)