Unul dintre cei mai în vogă DJ-i ai momenului, turcul Mahmut Orhan, a umplut Arena Antonio Alexe din Oradea, sâmbătă seară, cu oameni puși pe distracție. Înconjurat de o mulţime de aproximativ 2.000 de fani, artistul de origine turcă a făcut un show memorabil, iar fanii l-au răsplătit cu trandafiri.

Party-ul a început puţin după ora 23, când pe scenă a urcat John Trend, care a deschis evenimentul. Obişnuit cu publicul orădean, Dj-ul a mixat melodii dance care au animat mulţimea formată din oameni de mai multe vârste, care aveau în comun același lucru: distracția.

Aşteptat cu nerăbdare de fani, Mahmut Orhan şi-a făcut apariţia la ora 2:00 şi a rămas la platane timp de două ore. Deşi temperatura în sală era ridicată, oamenii au dansat şi au cântat pe melodii precum "You & me" a trupei Disclosure, "Hey, hey" a americanului Dennis Ferrer, "Moth to a flame" a lui The Weekend sau pe cunoscuta piesă "Freed from desire" a italicencei Gala.

Mahmut Orhan nu a fost doar un DJ care a mixat, ci şi un performer. Sub sloganul evenimentului – United through music (n.r. Uniţi prin muzică) – care era scris mare deasupra scenei, el a dansat şi a interacţionat cu oamenii din faţa lui, arătându-le gesturi de apreciere: ba câte o inimioară, ba aplauze.

Nici publicul nu s-a lăsat mai prejos. O admiratoare din primele rânduri şi-a scris pe telefon mesajul "Te iubesc" în limba turcă pe care i l-a arătat, iar la un moment dat fanii au început să arunce cu trandafiri spre el. DJ-ul a luat unul dintre trandafiri în mână şi le-a mulţumit, iar apoi l-a aruncat din nou în sală, iar la final când a plecat de la pupitru, orădenii l-au aplaudat şi l-au aclamat.

Atât de aşteptate, hiturile "6 Days", "Feel" şi "Save me" nu s-au auzit sâmbătă în Arena Antonio Alexe, ceea ce i-a nemulţumit pe unii oameni. Cu toate acestea, atmosfera bună a rămas, majoritatea participanţilor fiind absorbiţi în dans şi petrecere.

Printre petrecăreții de la Oradea s-au aflat și vedete din București, precum Cuza din trupa Noaptea Târziu, Ramona Olaru de la emisiunea TV Neaţa şi fostul kickboxer Ionuţ Iftimoaie. De asemenea, o apariţie surpriză a fost cea a cântăreţului de manele Bogdan de la Ploieşti, care se afla la Oradea pentru un concert pe care îl avea programat în aceiaşi seară la restaurantul Hanul Pescarilor.

Manelistul a fost și protagonist într-un moment jenant: a urcat pe scenă în timpul setului lui Mahmut Orhan şi a încercat să îl salute, moment în care a fost atenţionat de un membru din staff-ul DJ-ului că trebuie să plece.

Atmosfera vibrantă, ca de festival, a fost completată de show-ul de lumini, de fum şi flăcări, dar şi de confetti care au căzut din tavan.

Noaptea s-a încheiat cu DJ-ul orădean Vladimir care a preluat comanda consolei de la Mahmut Orhan şi a menţinut energia ridicată până în zorii zilei.

Evenimentul de sâmbătă face parte dintr-o serie de evenimente organizate la Oradea de Hive Events, având scopul de a oferi fanilor muzicii electronice o experienţă de neuitat. Seria a debutat cu un party care i-a avut în prim-plan pe cei de la Dirty Nano. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!