La întrecerile primei etape a Campionatului Naţional de atletism în aer liber pentru seniori, tineret şi juniori I, desfăşurate la Bucureşti, sportivii orădeni s-au descurcat destul de bine reuşind mai multe clasări pe podium.

Astfel, Bianca Lazăr Fazecaş (foto), de la CS Crişul (antrenori Livia şi Albert Méhes) s-a situat pe primul loc la tineret şi pe locul al doilea la senioare, în proba de aruncare a ciocanului, cu rezultatul de 61,37 m.

Tot pe prima poziţie s-a situat şi Ligia Grozav, de la CSU CSM (antrenori Mariana şi Virgil Preda), la săritura în înălţime, cu o săritură de 1,83 m.

De asemenea, la masculin în proba de săritură în înălţime s-a impus Sergiu Perţe (CSU LPS Bihorul), cu 1,99 metri. La săritura în lungime feminin însă, Cornelia Deiac a ocupat locul al II-lea, cu 6,41 m, Halai Erika (tot de la CSU CSM) situându-se pe locul V, cu 5,68 m.

La masculin, la lungime, Andrei Sasca s-a clasat al doilea, cu rezultatul de 7,42 m.

Un alt rezultat bun, aproape de podium, a fost obţinut la triplusalt feminin, de Halai Erika (CSU CSM), care s-a situat pe locul IV, cu rezultatul de 12,92 m, dar şi la masculin, de Lénárd Norbert, situat tot pe locul IV.

În fine, la viteză, 800 de metri, Dorina Körözsi, de la CS Crişul (antrenor Kádas Károly), a înregistrat şi ea o clasare pe podium, situându-se pe locul secund, Dorina Körözsi a concurat şi în proba de 400 m, deşi a suferit o contractură musculară, unde s-a situat în final pe locul VI, cu 55,24".