Trei tineri, cu vârste între 19 şi 29 de ani, au fost reţinuţi la Bistriţa, fiind bănuiţi că au dus în acel oraş patru tinere din Bucureşti pentru a se prostitua. Se pare că cel puţin pe una dintre ele, băieţii au sechestrat-o şi au obligat-o să facă sex pe bani.

Potrivit Mediafax, autorităţile au fost alertate prin numărul 112 de mama uneia dintre fete de 28 de ani din Bucureşti, iar fetele au fost găsite într-un hotel.

Fetele au fost duse la Poliţie, iar poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa au preluat cercetările, existând suspiciuni şi cu privire la comiterea infracţiunii de proxenetism, potrivit aceleiaşi surse.

Mai târziu, o maşină în care erau 4 bărbaţi despre care existau indicii că sunt implicaţi a fost oprită în trafic, tot în Bistriţa, stabilindu-se că trei dintre aceştia, cu vârste cuprinse între 19-29 de ani, toţi din Bucureşti, ar fi implicaţi în comiterea unor acte de proxenetism, ocazie cu care ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către cele patru tinere.

Mai mult, doi dintre aceştia sunt bănuiţi de poliţişti că ar fi sechestrat-o pe tânăra de 28 de ani, iar ulterior ar fi obligat-o să practice prostituţia.