Reprezentanţii Ryanair România au anunţat, marţi, că zborurile pe ruta Oradea - Memmingen (Germania) vor debuta cu două luni mai devreme decât a fost anunţat iniţial. Primele curse pe această rută sunt programate la începutul lunii septembrie, iar Ryanair a scos la vânzare bilete la preţuri promoţionale începând de la 19,99 euro.

Se pare că devansarea curselor s-a făcut în urma cererilor mari de bilete pentru această rută. "Ryanair este încântată să anunţe că noua noastră rută Oradea - Memmingen, operată cu o frecvenţă de două zboruri săptămânale, va fi lansată cu două luni mai devreme decât planificarea iniţială, oferindu-le clienţilor români de business şi agrement, cele mai mici tarife aeriene", a precizat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive CEE la Ryanair.

Potrivit informării transmise de acesta, clienţii trebuie să se aştepte în continuare la tarife mici pentru zborurile de la Oradea. "Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri pentru ruta Oradea - Memmingen de la doar 19.99 euro, pentru călătorii în septembrie şi octombrie, şi care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopţii, joi, 18 mai", a mai arătat Barabas.

Cursele spre Memmingen au fost introduse şi datorită poziţionării favorabile a aeroportului german, la 90 km de Augsburg, 115 km de Munchen, circa 160 km de Stuttgart, 180 km de Innsbruck şi circa 200 km de Zurich.

Amintim că, tot datorită cererilor mari, compania Ryanair a devansat, tot cu două luni, operarea zborurilor pe ruta Oradea – Londra (Stansted), acestea urmând să debuteze tot la începutul lunii septembrie.

Citeşte şi: Ryanair anunţă o nouă destinaţie de zbor din Oradea: Memmingen (Germania)