Mama Monicăi Gabor a fost victima unui accident nefericit petrecut în judeţul Gorj. Veronica Bulai se afla în apropiere de Peştera Polovragi, când o stânca s-a prăbuşit peste ea.

Potrivit Adevărul, accidentul s-a petrecut pe Cheile Olteţului din judeţul Gorj, o zonă deosebit de frumoasă, unde se află şi Peştera Polovragi. La un moment dat, o stâncă s-a desprins şi s-a prăbuşit peste ea. Un echipaj de la ambulanţă a ajuns în zonă, dar nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea femeii.

Mama Monicăi Gabor avea 54 de ani şi era din Bacău. Romina Dochian, purtător de cuvânt al poliţiei din Gorj a confirmat că "este vorba despre o femeie de 54 de ani din judeţul Bacău, care a decedat pe loc. Ea a fost singura victimă din grupul de 17 turişti". "A căzut o stâncă pe Cheile Olteţului. Câţiva turişti au vrut să facă fotografii şi o stâncă a căzut şi se pare că persoana decedată este mama Monicăi Gabor. La faţa locului a venit Ambulanţa, SMURD-ul, pompierii, dar era moartă", a declarat primarul din Polovragi, Ştefan Făsuiescu.