Cele trei mămici care, zilele trecute, au bătut un elev pe holurile unei şcoli din Constanţa au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore. Acestea au vârstele cuprinse între 29 şi 37 de ani, după cum anunţă Digi24.ro.

Potrivit sursei citate, femeile urmează să fie prezentate, joi după amiază, în faţa magistraţilor constănţeni, cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzate de lovire şi alte violenţe, respectiv de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sursa citată aminteşte că bătaia a avut loc luni după-amiază la o şcoală din Constanţa, când cele trei mămici, revoltate că băiatul în cauză, de 14 ani, se luase de copiii lor, i-au împărţit acestuia pumni şi picioare, astfel că minorul a ajuns la spital pentru îngrijiri.

Conducerea şcolii spune că acest băiat este un elev problemă, fiind lăsat corigent şi repetent de mai multe ori şi a provocat mai multe incidente în şcoală.

Mamele au intrat în şcoală pe motiv că vor să depună o reclamaţie împotriva acestui copil. Însă, după ce au depus această reclamaţie, au mers la sala unde se afla elevul şi l-au bătut. O profesoară a intervenit şi a reuşit să-i despartă.

Întregul incident a fost filmat de elevi, iar imaginile au fost postate pe reţelele de socializare, ajungând, de altfel, şi la mama copilului agresat, iar mai apoi la poliţie.