Manchester United – AS Roma (ora 22:00) – cota 1.63

Manşa tur a semifinalelor Europa League porneşte în această seară, cu Manchester United – AS Roma. Ambele formaţii doresc să ajungă în actul final al competiţiei, pentru a salva un sezon în care şi-au ratat obiectivele.

În ultimele cinci întâlniri directe,  United s-a impus de patru ori. Italienii nu traversează o perioadă bună în Serie A, astfel că pot fi prinşi cu garda jos. Mozzart Bet oferă o cotă de 1.63 pentru o victorie a lui Manchester United.

Villarreal – Arsenal (ora 22:00) – cota 2.75

În cealaltă semifinala de Europa League, Villarreal primeşte vizita celor de la Arsenal. În afara locurilor de cupe europene din Premier League, "tunarii" caută să salveze un sezon ruşinos prin câştigarea unui trofeu continental. Însă această disperare e posibil să-i coste! Villarreal ar putea profita de asta şi, cu ajutorul terenului propriu să-şi asigure o victorie important în manşa tur.

Cea mai mare cotă din lume pentru acest deznodământ, 2.75, este oferită de Mozzart Bet.

Maritimo – Braga (ora 22:30) – cota 1.65

Pentru cel de-al treilea meci, mergem în prima ligă din Portugalia, acolo unde Braga se deplasează la Madeira pentru confruntarea cu Maritimo. La două puncte deasupra zonei fierbinţi a clasamentului, gazdele trag să se menţină pe prima scenă a fotbalului lusitan. De cealaltă parte însă, Braga spera să mai prindă un loc de Champions League, pe ultima sută de metri.

Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă pentru victoria celor de la Braga, 1.65!

(advertorial)