Campania socială "Mă creşte singură", iniţiată de Fundaţia Pro Valoare în colaborare cu reprezentanţii Lotus Center şi Grup West, a intrat în linie dreaptă. Orădenii care vor să facă o faptă bună de Sărbători şi să doneze bani pentru ajutorarea mamelor care îşi cresc copiii singure mai au posibilitatea să o facă până joi inclusiv.

Totodată, joi seară, de la ora 19, sub cupola mare a centrului comercial va avea loc o gală de strângere de fonduri, în acelaşi scop. În cadrul evenimentului de caritate, oameni cu suflet mare vor dona, după posibilităţi, sume necesare susţinerii campaniei.

"Fondurile astfel strânse vor fi împărţite în mod egal mămicilor nevoiaşe care s-au înscris în acest program. De altfel iniţiatorii proiectului au şi făcut deja un pas concret pentru a veni în sprijinul celor mici, alocându-le, pentru început, suma de 50.000 lei", se arată într-un comunicat al Lotus Center.

"Mă creşte singură" este o campanie socială de strângere de fonduri, al cărei scop este ajutorarea femeilor care îşi cresc singure copiii până la 7 ani. Ea se desfăşoară în perioada 15 octombrie-16 decembrie.

"Pentru că fiecare copil trebuie să aibă un Crăciun fericit, mamele care vor lua parte la această campanie vor beneficia de cupoane de cumpărături cu valoare fixă pe care le vor putea folosi în unităţile comerciale tipărite pe cupon, în cadrul mall-ului", afirmă organizatorii.