Locul lăsat liber la masa aleşilor judeţeni de PNL-istul Sebastian Lascu a fost ocupat de o profesoară din Aleşd, Alina-Ioana Buzle, care predă Istorie la Liceul Teoretic "Constantin Şerban" din Aleşd. Buzle va avea însă un mandat scurt, dat fiind că alegerile locale urmează să fie organizate în luna septembrie.

Sebastian Lascu, de profesie medic stomatolog, şi-a dat demisia în luna mai din rândul consilierilor judeţeni după ce, întâi, i-a cerut fără şanse de succes preşedintelui CJ Bihor, Pásztor Sándor - prins de BIHOREANUL, în plină pandemie, la pescuit ilegal -, să o facă. Liberalul a spus în plen că nu mai poate sta la aceeaşi masă cu o persoană care, în loc să fie un exemplu de moralitate, încalcă legea pentru a-şi satisface hobby-urile.

Mandatul Alinei Buzle a fost validat în şedinţa de Consiliu Judeţean de marţi, desfăşurată doar în prezenţa consilierilor. Accesul presei nu a fost permis, şedinţa fiind transmisă, însă, online pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Bihor. 

Toţi cei 33 de consilieri prezenţi au votat "pentru" primirea în rândurile lor a noii consiliere PNL, care a şi depus jurământul şi apoi şi-a luat locul la masa aleşilor.

Astfel, Partidul Naţional Liberal are din nou 17 consilieri, urmat de PSD, cu 9 consilieri, UDMR, care a rămas cu 6 consilieri după moartea istoricului Péter Zoltan, şi ALDE, cu doi consilieri.

În 2016, Alina Buzle l-a concurat pe Alin Novac-Iuhas la concursul pentru postul de inspector general şef al IŞJ Bihor, fără a câştiga concursul. Ulterior, ea a fost schimbată de IŞJ din funcţia de director al Liceului "Constantin Şerban".