Unul dintre cei mai populari maneliști, Culiță Sterp, a fost reținut de polițiști după ce a provocat în Cluj-Napoca un accident.

Prins conducând cu viteză prea mare la volanul unui Mercedes, manelistul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, iar apoi a provocat un accident după ce a trecut pe roșu.

Mai mult, după accident, care s-a soldat cu victime, Culiță Sterp a fugit și s-a ascuns, fiind găsit ulterior de oamenii legii, scriu site-urile de știri din Cluj. 

După această serie de incidente, petrecute în noaptea de miercuri spre joi, cântărețul a fost reținut joi seara de polițiștii din Cluj-Napoca

Manelistul în vârstă de 30 de ani, originar din Hunedoara, a fost depistat inițial conducând cu 96 km / h pe Calea Florești, scrie portalul StirideCluj.ro. 

„Din informatiile obținute rezultă faptul că autoturismului a fost surprins de aparatul radar rulând cu viteza de 96 de km/h. A fost întocmit un proces-verbal de constatare a contravențiilor, cuantumul total al amenzilor fiind de 1885 de lei. A fost aplicată o amendă în valoare de 580 de lei pentru nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier, contravenientului fiindu-i de asemenea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile. Depășirea limitei legale de viteză a fost sancționată cu amendă în valoare de 1305 lei”, a transmis Poliția Cluj, conform site-ului menționat. 

Accidentul s-a petrecut apoi într-o intersecție din Piața Avram Iancu, unde cântărețul a trecut pe culoarea roșie a semaforului și i-a tăiat calea unui șofer care circula regulamentar. Acesta din urmă a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. 

Conform StirideCluj.ro, manelistul s-a ascuns în șantierul de lângă Teatrul Național din Cluj după accident, sperând să nu fie reperat.

Culiță Sterp are milioane de urmăritori pe conturile de Instagram și Tik Tok, având mulți fani care-i urcă melodiile de petrecere în topurile de pe Youtube.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!