Duminică, Florin Salam a avut un concert care s-ar fi încheiat, din păcate, cu o bătaie pe care a încasat-o şi care i-ar fi lăsat urme adânci. Într-un club de manele din Bucureşti, Salam s-a trezit înconjurat de mai mulţi "rockeri", după cum spune Salam. Manelistul ar fi fost bătut cu bestialitate, fără ca nimeni să intervină.

"Eu trebuie să îmi fac datoria. Nu prea mă simt bine. Poţi să mă conduci?", a întrebat-o Salam pe Andreea Mantea, la CancanTV, la Kanal D.

"Sub ochelari ascund nişte semne de la ce s-a întâmplat. Nu mai ţin minte ce s-a întâmplat. N-am mai păţit aşa ceva niciodată. Nu erau oameni din lumea interlopă, aveam de-a face cu nişte rockeri. Ei susţineau că de ce am apărut eu, erau invidioşi. Cu ochiul ăsta nu pot să văd nimic", a adăugat el. La insistenţele gazdei, manelistul şi-a dat jos ochelarii şi a arătat vânătaia de la ochiul drept.

"Eu iubesc rockul, nu am depus plângere. Ştiu eu să fac haz de necaz, dar nu e glumă", a mai spus Salam, care până la urmă a recunoscut că e vorba de o farsă şi a luat în râs zvonurile apărute în ziare, potrivit cărora a fost bătut de interlopi. La final, manelistul a fost şters la ochi de Andreea Mantea şi s-a dovedit că "vânătaia" era una fabricată cu ajutorul machiajului.

"Duminică am fost liber, m-am odihnit. Am mulţi prieteni care m-au sunat, îngrijoraţi. Singurul telefon la care am răspuns a fost cel al Andreei Mantea", a explicat manelistul.