Cum nu are (altceva) ce face, şeful PSD Bihor, Ioan Mang, a scris săptămâna trecută, marți, pe site-ul şi pe contul personal de Facebook o poliloghie despre cum Sala Polivalentă din Oradea este "o investiţie iniţiată şi finanţată de guvernarea PSD", ignorând că de la iniţiativa din 2014 până la prima săpătură la fundaţie, în 2020, au trecut ani buni, dar şi că în ultimele luni de guvernare PSD obiectivul era doar la stadiul de groapă.

"Bihorenii se puteau bucura mult mai repede de investiţie, din motive politice însă Primăria Oradea şi PNL Bihor au blocat demararea investiţiei, iar ulterior termenele au fost prelungite din cauza schimbărilor operate tot de Primărie", a acuzat Mang, ca şi când Polivalenta trebuia făcută prost, dar repede, iar îmbunătăţirile dorite de municipalitate, precum încălzirea cu apă geotermală, ar fi fost neavenite.

Toate ca toate, dar după ce a înşirat şi un pomelnic de declaraţii politice privind investiţia, Mang şi-a ilustrat textul cu o poză care nu are nimic în comun cu Polivalenta din Oradea, reprezentând de fapt Millennium Arena din oraşul sârbesc Vîrşeţ, pe care a şterpelit-o de pe Google.

Semn că PSD-istul a rămas captiv epocii când semna - singur, cu soţia sau cu subalterni de la Sorbonica - tot felul de lucrări ştiinţifice.

Până a fost prins, taman atunci când ajunsese ministru al Educaţiei, şi a fost nevoit să demisioneze. Aşa că, tovarăşe Mang, măcar poze nu mai fura, că acum toată lumea are internet şi se prinde repede!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!