PSD este în fierbere, după ce liderul social-democraţilor Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului, iar preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, i-a cerut demisia. "PSD se îndreaptă spre prăpastie", a declarat şeful Camerei Deputaţilor, luni dimineaţă, spunând că în partid sunt destui oameni integri care să preia conducerea.

Întrebat de BIHOREANUL de care parte se poziţionează în acest război al declaraţiilor, în contextul în care în ultima vreme Zgonea a făcut mai multe vizite în Bihor, pentru a ajuta la pregătirea campaniei electorale, preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat că rămâne un susţinător al preşedintelui Liviu Dragnea.

"Eu sunt de părere că orice încercare acum de a schimba conducerea partidului duce la prăpastie. Suntem în pragul alegerilor, partidul stă foarte bine în sondaje. Liviu Dragnea este condamnat pentru că a făcut politică şi pentru că a îndemnat lumea să meargă la vot, mai sunt şi alţi politicieni care au îndemnat să meargă lumea la vot", a declarat Mang.

Potrivit şefului PSD Bihor, Dragnea trebuie să rămână la şefia social-democraţilor bihoreni, iar reacţiile lui Zgonea sunt greşite. "Poziţionarea domnului Zgonea este greşită. Nimeni din Bihor, şi am circulat mult prin judeţ, nu vede cu ochi buni ce face domnul Zgonea acum", a mai spus Mang.