Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor şi co-preşedintele USL Bihor Ioan Mang şi-a exercitat dreptul la vot în jurul orei 9.30, la secţia 131 din Piaţa Cazărmii, alături de soţia sa Erica Mang.

La ieşirea din secţie, întrebat pentru ce a votat, Mang a declarat: "Am votat pentru o schimbare, pentru o Românie în care să trăim liberi, fără frică. Fără frica de a vorbi la telefon, fără frica că suntem ridicaţi de pe stradă la un ordin politic dat de undeva, dintr-un birou", a spus politicianul.

De asemenea, Ioan Mang a spus că a pus ştampila de vot pentru asigurarea gratuităţii în spitale pentru pensionari. "Am votat pentru o Românie în care tinerii să-şi dorească să trăiască şi în care bătrânii să aibă asigurat sistemul de sănătate gratuit în spitale", a mai spus vicepreşedintele CJ Bihor.

Spre deosebire de alegerile locale, când a candidat şi a făcut deplasări în judeţ pentru a supraveghea desfăşurarea procesului electoral, de data aceasta Mang a spus că va urmări referendumul, inclusiv prezenţa la vot, de la sediul de campanie al USL.

"Acolo unde constatăm că sunt probleme în judeţ, mă gândesc aici la comunele cu primari PDL, voi face probabil şi o vizită", a încheiat Ioan Mang.