Absent în campania electorală, capul de listă pentru Camera Deputaţilor al PSD Bihor, Ioan Mang, dovedeşte că nici n-are prea multe planuri ca viitor parlamentar.

Jurnaliştii publicaţiei online Recorder i-au întrebat pe candidaţii eligibili din toată ţara ce idei de legi au, iar şeful PSD Bihor pare că zace în altă realitate. Mang a declarat că primul proiect pe care vrea să-l propună în Parlament este reglementarea comerţului de la automate, indiferent că acestea vând bilete, tichete de parcări ori mâncăruri şi băuturi, căci ele nu sunt controlate de nicio autoritate şi nici impozitate corespunzător.

Pesemne că ideea i-a venit din firma familiei lui, Dec IT, care produce sisteme de software pentru felurite aparate de tichete, şi poate cu o lege nouă, ar mai fi rost de ceva bani. Cum, de altfel, şi campania electorală a fost mană cerească pentru Mang & Co, care a direcţionat banii plătiţi de partid pentru tipăriturile electorale către o altă firmă a familie, GrafX. C-aşa se face politica la PSD, pentru îndestularea neamurilor şi apropiaţilor...